2010. november 19., péntek

Drótékszerek

Néhány régi drótos kedvencem:




A fúziós medálok után következett egy másik zsugorfóliás technika. Erről nem teszek fel képeket, sok ilyen látható a Barbamamás Meska boltomban.

És elérkeztünk a fémhez: 2009. májusában fogtam először a kezembe drótot és fogót. Nem titok, hogy a Meskán látható szépségek ösztönöztek, főképp Kricsár Annamária munkái. El kellett telnie egy-két hónapnak, mire elég jónak ítéltem a kezem közül kikerülő darabokat, hogy magam is boltot nyissak belőlük. A drótos ékszereim láthatóak a másik Meskás boltomban, a Sempervivum nevűben.

Sok-sok bizonytalankodás, töprengés, számolgatás előzte meg a döntést, ami végül nemrég megszületett. Nagy vargabetűvel eltérek eredeti szakmámtól és ötvös leszek. És végre azzal foglalkozok majd, amit szeretek. :)

Legközelebb már tényleg arról írok, milyen a suli.

3 megjegyzés:

  1. Hát, jót nevettem, amikor megláttam ezt a korallos medált, mert szinte majdnem ilyet készítettem én is:-) Csak az enyém körül rugó van és slussz:-) A rózsáid vmi álomszépek:-)

    VálaszTörlés
  2. Köszi! :)
    Ezért szoktam csak legyinteni a másolásos topikokra, nekem is sokszor van olyan, hogy olyasmit készítek, amit később megtalálok másnál is, pedig nem is tucattermék. Hiába no, több ember is kitalálhatja ugyanazt. :)

    VálaszTörlés
  3. Olyan jó, hogy ilyen ügyes vagy... Én rajzban is még csak a pálcika embernél tartok.. Még az óvónéni is kinevetett anno :(

    VálaszTörlés