2011. február 1., kedd

Díj Maritól - Prize from Mary :)

Kedves osztálytársamtól, Maritól kaptam egy díjat, nagyon köszönöm!




A játék szabályzata:
- Írj egy bejegyzést, amelyben közzé teszed a Liebster-Blog képet, és másold be ezt az útmutatót.
- Linkeld be annak a személynek a blogját, akitől a díjat kaptad, és hagyj nála egy hozzászólást, hogy elfogadod a díjat, és add meg a bejegyzésed elérhetőségét.
- Ezután gondolkodj el, melyik az a 3-5 blog, amelyiknek tovább szeretnéd adni a díjat, linkeld be őket a bejegyzésedbe, és értesítsd őket egy hozzászólásban a jelölésről.
- Tehetséges kezdő blogolókat részesíts előnyben, ne olyanokat jelölj, akiknek több 100 követője van.

És akiknek küldöm:

Zitának, akit ugyan nem ismerek és csak véletlenül leltem a blogjára, de egyből lenyűgözött a Bryzantine karperecével.
Bomboniera-nak, akit szintén nem ismerek, de régóta csodálom a szépségeit a Meskán, nagyon közel áll a stílusa a szívemhez.
És végül, de nem utolsó sorban Vera Násfának. Ő ugyan nem kezdő blogoló, de belefér a feltételbe, 114 követő még nem több száz. :) Neki - gyönyörű ékszerei és hasonló gondolkodásmódunk mellett - most főleg a drótosokat összefogó kezdeményezéséért, hogy jobban megismerjük egymást. Hátha legközelebb már nem kell mindenkihez azt írnom, hogy nem ismerem...

Köszi még egyszer!

3 megjegyzés:

  1. Nagyon szépen köszönöm a díjat, megtisztelsz vele :)
    Én már rég nézegetlek a Meskán, de a blogodra csak most akadtam rá. Nagyon tetszenek az ékszereid, gyönyörű dolgokat készítesz. Meg szerettem volna kérdezni, hogy elkészíthetem pár ékszeredet, ami nagyon tetszik, és feltehetem a blogomra? Természetesen csak úgy, hogy megjelöllek téged, mint forrást, de előbb mindenképpen meg akartam kérdezni.
    Köszi még egyszer a díjat :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szívesen és én is köszönöm! :)
    Nyugodtan elkészítheted az ékszereimet, nekem úgy tökéletes, ha hivatkozol a forrásra. Ez meg nekem megtisztelő. :)

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm szépen ezt a díjat, nagyon kedves vagy! Nagyon tetszenek a munkáid! A Meskán réges-régóta Te vagy az egyik nagy kedvencem. Köszönöm még egyszer és hamarosan jelentkezem a bejegyzéssel!

    VálaszTörlés