2011. február 24., csütörtök

Háttér - Background

Szerintetek jobb lett így a blog kinézete? Vagy visszacsináljam feketére? Én szerettem úgy is, mivel a képeim általában fehér hátterűek, jól elütöttek a feketétől, de kaptam olyan visszajelzéseket, hogy túl sötét az egész.
Szóval véleményeket várok.
Vagy egyik sem, próbálkozzak még? :)

8 megjegyzés:

  1. a feketéken én pont nem szeretem, nem valami szembarát a fekete alapon fehér betűket böngészni, szerintem ez jobb és illik itt alant a szép zöld fülbevalóhoz, ami mellesleg eléggé tetszik, de ezt tán oda kéne inkább írnom :)

    VálaszTörlés
  2. Sztem ez aranyos, csak az a kérdés, hogy te aranyosat akarsz-e :-)
    A fekete valóban komor picit, de azért van még jó pár szín :-)

    VálaszTörlés
  3. Sokkal jobban olvasható, mint a fekete, de sajnos én nem szeretem a zöld színt. De ha te igen, szerintem is aranyos.

    VálaszTörlés
  4. Nekünk bejön! T alaposan megnézte, és azt üzeni, hogy tetszik neki. :)A feketénél szerintem mindenképp jobb.

    VálaszTörlés
  5. Nekem a feketével semmi bajom nem volt. Ez viszont nem tetszik, olyan furcsa színű ez a zöld háttér. Bár barátságosabb, az tény. Én lehet, hogy inkább keresnék egy harmadikat.

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm mindenkinek, aki itt vagy másutt elmondta a véleményét! :)
    A konklúzió: jobb ez, mint a fekete, de ez sem az igazi. Kicsit komolyabb háttér kellene, ami jobban illik az ezüstös részhez is.
    Most kis ideig azért ez lesz (én szeretem a zöldet), míg elkészül a logóm, mert akkor színben és stílusban ahhoz igazítom majd a megjelenést.
    Remélem az nagyobb tetszést arat majd. :)

    VálaszTörlés
  7. Én szeretem a zöldet, de szerintem a te ékszereidhez ez a kedves pitypangos-zöld megjelenés nem passzol. A figuratív zsugorfóliásokhoz még oké, de a kiforrott, drótos csodák (meg az ötvös alkotások) szerintem nemesebb, egyszerűbb, letisztultabb háttérrel jobban mutatnának.

    VálaszTörlés