2011. május 17., kedd

Kész - Ready

Elkészült a tegnap mutatott két medál. Sokat nem írok róluk, csak áradozás lenne, az meg nem venné ki jól magát. De sajnos szerelmes vagyok a kabosonokba, a kőfoglalásba és most már ebbe a technikába is, ahol a foglalt követ még bedrótozom. Szóval lesz még sok ilyen... A kéket itt találod.

The two pendants I showed yesterday are ready. I will not write much about the pentants, I would go into rapures over them and that would not be nice. But unfortunatelly I am in love with cabochons, with stone setting and now with this new technique as well when a setted stone is yet wire wrapped. So I will surely make many of this kind. You can find the blue one here.






8 megjegyzés:

  1. hű, szépek! ami nekem zavaró kicsit, hogy az antikolt réz(?) medálhoz miért ezüst színű láncot használsz? persze lehet, hogy ez valamiféle divat, nem igazán értek az ékszerekhez, de nekem sokat ront az összképen, mert amúgy nagoyn tetszik minkettő.

    VálaszTörlés
  2. Köszi!

    Rosszul esik rá a fény, de a medál drótos része is ezüst. Az alapja meg alpakka, ami szintén ezüst színű. Majd az etsyre próbálom normálisan lefotózni. :)

    VálaszTörlés
  3. Csodás és újszerű:9 gratula:)

    VálaszTörlés