2011. június 14., kedd

Fűrészelgetés - Some sawing work

A ma délelőtti munkám (és be is fejeztem mára, mert ovi-mentes délután van). Félkészek, némelyikre még lyukat sem volt időm fúrni és gyöngyöket is kapnak majd. Egyik oldalukat mattra csiszoltam, a másik majd fényes polírt kap, hogy mindkét felén lehessen hordani őket. Én imádom ezeket a mintákat, nem véletlenül szerepelnek annyiszor és sokféleképpen az ékszereimen.
A heti terveim maradtak a régiek, a logót nem akarom lekapkodni, ezért megszavaztam még rá egy kis időt magamnak.

I made these semi-finshed pendants this morning (and I stopped for today, no nursary school in the afternoon). One side of them is sanded to matte, the other will be polished shiny, so both sides can be worn. I love these tree and flower patterns, you can see them many times on my jewelry.
My plans for the week remained the same, I still have to create a logo. But I gave some extra time for this for me.


6 megjegyzés:

  1. hű de szépek! tetszik ez az irány, amerre haladsz...

    VálaszTörlés
  2. Kicsit lassan, de végre rájöttem, hogyan tudok ide írni...

    Van fúróm, csak eddig nem volt hozzá kellően kicsi beszorítóm (multitokmány vagy miaszösz), de hétvégén vettem. Úgyhogy fúrok agyba-főbe. :)

    VálaszTörlés
  3. ÁLOMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!
    Egyszerűen mesés!!!!!

    VálaszTörlés
  4. Annyira gyönyörűek az ötvösmunkáid,kedves Melinda!Hosszú percekig csodáltam a diavetítést!A rose-gyűrű,fülbi,a befoglalások,hát,őszinte elismerésem Neked!!!Az kizárt,hogy ezekből ne tudjak "beszerezni" néhányat!
    Amúgy a köszönőkártya-vázlatok is tetszenek.Bevallom-ugye,nem sértődsz meg?-hiányzott a csomagjaidból,szépségeid mellől.További kreatívkodást kívánok,szeretettel: Jucus

    VálaszTörlés