2011. április 4., hétfő

Díj - Prize


Nagy meglepetésemre és nem kisebb örömömre, díjat kaptam ismét, ezúttal Waldorf Manófaktúrától, nagyon köszönöm! Azért a mondatért, amivel munkámat jellemezte, külön óriási köszönet, feldobta a napom. :)

A bloglistámból válogatva továbbítom a díjat tíz kedves blogoló társamnak. A választásnál nem volt szempont, hogy kevés követőjük legyen, ezúttal az általam legnagyobb örömmel olvasott blogokból szemezgettem.

Küldöm tehát a díjat:

- Vadjutkának, a sok segítségért, amit tőle kaptam az Etsy-hez és máshoz és az unalmas (mondhatni felesleges) iskolai órák megszépítéséért. :)

- Cselő Marinak, hasonló okból, mint Juditnak, öröm vele iskolába járni. :)

- Eszternek a sok "finomságért" és a szívmelengető bejegyzéseiért a kecskékről, természetről, az ő világáról.

- Geszternek, remélem minden rendben nála, csak egy kis alkotói szünetet tart és hamarosan újabb szépségekkel örvendeztet meg minket.

- Kricsár Annamáriának, akinek tudta nélkül sokat köszönhetek. Vajon hányan kezdtek drótozni az ő drótcsodáit látva? Nekem óriási inspiráció volt a sok szépséges munkája, így indultam neki a mostani utamnak...

- Timkának a sok szép leletért, fotóért, gondolatokért.

- Vera Násfának. Neki egyszer már továbbítottam egy díjat, de nem gondolom ezt kizáró oknak. Most szerteágazó tevékenységéért, az Etsy-s magyar közösségért véghezvitt lelkes munkájáért küldöm.

- Colette-nek a versekért, színeiért, a munkájából áradó nyugalomért.

- Urban Eve-nek a rengeteg praktikus tanácsért, sok színes bejegyzéséért és nem utolsó sorban a közös játékért, amit nemrég bonyolítottunk együtt.

- Végül, de nem utolsó sorban Zitának, a sok egyszerű, könnyen elkészíthető finomságért.

Ja, és a szabályok:
A díjat meg kell köszönni annak akitől kaptam, kell írni egy bejegyzést a díjról és tovább kell adni további 10 blog társamnak, akiket nagyon kedvelek. Szóval csak a szokásos. :)

5 megjegyzés:

  1. Nagyon köszi!!!!
    Továbbra is vidámkodjunk az órákon :-)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon köszönöm! Amit írtál, azt meg külön is, szörnyen jólesett:)

    VálaszTörlés
  3. De jó, nagyon köszi!!! Nekem is jól esett:))

    VálaszTörlés
  4. Nagyon köszönöm, bocs, hogy eddig nem írtam, csak most vettem észre :)

    VálaszTörlés